jueves, 5 de abril de 2018

El porteig, una opció molt encertada



Una de les coses que em cridava molt l'atenció abans de ser mare era quan veia a mares i pares portejant els seus bebès en motxilles o mocadors. Tenia clar, que jo també ho volia fer. Per això ens vam informar de totes les possibilitats.

- La primera cosa que vam aprendre era que havia de ser ergonòmica, que vol dir que l'esquena del bebè ha de quedar en forma de C i les cames, en forma de M, tal com veiem a la següent imatge.
( si feu clic a la paraula ergonòmica, anireu directe a un post molt interessant sobre porta bebès).


Després d'investigar, vam esperar que arribes el nostre petit, perquè és molt important provar amb el bebè i veure si ens sentiem còmodes.

Finalment, vam comprar una motxilla l'Ergobaby Adapt de tela transpirable, bastant lleugera, fàcil de posar, ergonòmica, regulable i que s’adapta perfectament al cos del petit.

Us deixo uns vídeos perquè la vegeu millor.




https://youtu.be/RhmGECBam0s




https://youtu.be/TdGW4pjiKjc

Sabem que hi ha moltíssimes opcions al mercat, però estem molt contents amb l'elecció.

Un cop ens vam decidir a usar-la, vam haver de provar i practicar amb la motxilla. Tots ens haviem d'adaptar.
Al principi anàvem provant estonetes curtes a casa i semblava que al Max no li feia gràcia. Però, a poc a poc i amb la nostra persistència al petit li va començar a agradar.

Les primeres sortides portejant no van tardar a arribar i quan Max tocava la motxilla s'adormia i tot. Es trobava tan còmode que s'adormia cada cop que el posàvem.
Així, sense pressa, vam descobrir que portejar, ens encantava. Ara amb nou mesos encara portegem i continua agradant-nos molt.






2 comentarios:

  1. Jo sempre la portar aixi, son aquelles passejades tant magiques que mai s'obliden. Tot una fusio de sensacions tant plaents, el tacte, l'olor, la respiracio q arriba a ajuntar-se el ritme, es fantastic!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pel comentari, com bé ens dius és jna sensació fantàstica! 😘😘

    ResponderEliminar